Poelbergsite.be
DD MM 2011 - 00.00U
NDL I FRA I ENG
  • Poelbergsite verlof: vanaf maandag 16/12 tot en met 10/01/2020

  • Welkom! laat U inspireren voor een bezoekje aan de prachtige omgeving van de Poelberg te Tielt

  • Poelbergsite verlof: vanaf maandag 16/12 tot en met 10/01/2020

  • Kom tijdens de week en het weekend over de middag en 's avonds genieten van een heerlijke lunch met keuze uit Vlees- of Visschotel.

  • Poelbergsite na 18u: Mogelijkheid tot reservatie voor groepen. Graag staan wij u bij in de keuze tussen verschillende formules, neem contact op via onderstaand e-mail !

  • Poelbergsite verlof: vanaf maandag 16/12 tot en met 10/01/2020

faciliteiten

Bezoekersruimte

Ontdek de vele verhalen uit het verleden van de Poelberg! Heel wat Poelbergbewoners en oud-leerlingen bezorgden nostalgische schoolobjecten waardoor het dagelijks leven van weleer op de Poelberg even terug zichtbaar wordt.

Een speelse tijdslijn vertelt je de geschiedenis van de Poelbergschool en laat je de sfeer van elke dag opsnuiven.

Twee grote interactieve tafels tonen je heel wat objecten en informatie over didactische leermiddeltjes, landbouwproducten, de Poelbergmolen, de Poelberggrot, de zusters van ’t Geloof en het dagelijkse leven in een kleine landbouwgemeenschap.

In een gezellig hoekje kom je heel wat te weten over het vroegere landbouwleven.

Op de eerste verdieping van de bezoekersruimte slorpen de knappe vergezichten je aandacht op. Ontdek de Tieltse horizon en geniet van de rust van het landschap!

Terras en picknick

Midden in een oase van rust bevindt zich de Poelberg. De ideale plaats om te onthaasten met een sfeervol decor en een prachtig landschap om zalig te ontspannen en eventjes in weg te dromen.

De Poelberg wordt een ideale stopplaats tijdens je fiets- en wandeltochten. De Poelberg heeft namelijk alles in huis om aan je pauze een extra beleving te geven!

Speelweide

In de nabije toekomst worden een aantal speeltoestellen met ecolabel geplaatst. Verder is er voor de kinderen vooral ruimte om te ravotten op een eigen creatieve manier.

Sinds Mei 2012 kan uw kind zich uitleven op speeltuigen met een weids zicht over de omgeving, laat u kind genieten van ravotten op de speelweide met rond om hen alleen maar groene weiden en grazende koeien.

Mei 2012

Live sport op de Poelberg

Om alle prestaties van onze Sportieve belgen te kunnen volgen zenden wij alles rechtstreeks uit zodat u niets hoeft te missen!
(winterspelen sotchi 2014, de voorjaarsklassiekers, wk voetbal Brazilië 2014, ronde van frankrijk 2014, ....)

Zo kan u van een lekker drankje en of hapje genieten en hoeft u toch niets van uitslagen te missen.

openingsuren

openingsuren_text

algemene_gegevens

algemene_gegevens_text

schrijf_je_in_op_onze_nieuwsbrief
bedankt ongeldig_emailadres